Bijna alle tegels in tuinen en op dakterrassen krijgen groene aanslag. Mossen en algen vormen deze aanslag. Dure tegels zijn niet het antwoord op dit ongemak. In de loop der tijd ontstaat er altijd groene aanslag door vervuiling en het vochtige klimaat.

Groen ongemak bestrijden.

Bestrijding is noodzakelijk voor alle terrassen, tuinpaden en opritten. Zeker bij tegels, vlonders en klinkers die lang in de schaduw liggen en langer vochtig blijven. Bestrijding uitstellen betekend een toenemende hinder. De groene aanslag is dan niet alleen visueel hinderlijk, het veroorzaakt ook gladheid. Vlonder-terrassen staan bekend om haar gladheid, maar ook tegels kunnen spekglad worden door de combinatie van algen en vochtigheid.

Mossen en algen zijn veelal niet het enige probleem. Onkruiden tussen tegels en klinkers zijn voor velen een ergernis. U en velen met u herkennen de eindeloze strijd tegen de onkruiden, mossen en algen, tussen- en op de bestrating. Vele middelen worden ter hand genomen. Zo wordt vaak Azijn gebruikt tegen de groene aanslag. Liters Azijn worden ingezet, want ja; “Azijn is zo lekker goedkoop”.

Wij van “Kook Uw Onkruid” weten raad met groene aanslag. Niet alleen met de groene aanslag op uw bestrating, ook de mossen en algen op vlonders, metselwerk, stucwerk etc. Wij bestrijden dit met puur water, kokend heet water! En het mooie is dat we hiermee niet alleen de groene aanslag verwijderen. Ook onkruiden en mossen leggen het af bij de hitte van kokend water. (Meer info werkwijze)

Duurzamer dan Azijn en niet alleen fataal voor groene aanslag. “Kook Uw Onkruid” is het duurzame alternatief voor schone bestrating, zonder onkruiden, mossen en algen. Neem contact met ons op of bekijk onze website.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Kookuwonkruid.nl

Website laten maken? Doelbewust

Contact met Kookuwonkruid via WhatsApp