We zeggen het met gepaste trots: wij zijn hovenier! Stam Tuinvormgeving is een bedrijf in Veenendaal. Met passie en plezier zorgen we nu al zo’n 10 jaar voor ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen in Veenendaal, Ede en omstreken. Daarbij is duurzaamheid voor ons als hovenier een belangrijke kernwaarde. Ons initiatief Kookuwonkruid.nl past daarom perfect in onze visie. Onkruid bestrijden maakt deel uit van ons dagelijks werk. Dat doen we goed en dat doen we duurzaam.

Geweldig middel, fantastisch resultaat

We houden van ons vak als hovenier en hebben oog voor de natuur in onze cultuur. Voor haar schoonheid, maar ook voor het belang én de waarde voor al het leven op aarde. Wat ons betreft daarom hoog tijd om chemische middelen te laten staan. Om onkruid in de bestrating te verwijderen op milieuvriendelijke wijze.

Hoe? Met kokend water! Een nieuwe en effectieve methode om onkruiden, mossen en groene aanslag te verwijderen op en tussen bestrating. Met het verwijderen van onkruid met kokend water heeft Kookuwonkruid een duurzaam antwoord voor onze klanten. Geweldig middel, fantastisch resultaat!

Hovenier

Niet alleen particulieren maar ook u, collega-hoveniers, zijn we graag van dienst bij het professioneel verdelgen van onkruiden, groene aanslag en mossen. Voorheen was onkruidbeheer bij verhardingen een vanzelfsprekend onderdeel van ons dagelijks werk. Een klus die je snel afhandelde met een simpele gifspuit.

Na het verbod voor hoveniers op het gebruik van glyfosaat (Roundup) is onkruidbestrijding opeens een hoop gedoe geworden. Het is dus niet alleen financieel interessant om deze klussen van klanten van u en onszelf efficiënt te bundelen. U bent van de zorg af en uw klanten zullen blij zijn met het resultaat!

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer. Over ons bedrijf en over onze werkwijze. En natuurlijk over deze methode van onkruidbestrijding, waarover we enorm enthousiast zijn. Neemt u contact met ons op?

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Kookuwonkruid.nl