KookUwOnkruid is ontstaan vanuit een klein hoveniersbedrijf uit Veenendaal. Een bedrijf waar duurzaamheid en sociaal ondernemen de praktijk is!  Onkruid bestrijden is deel gaan uitmaken van ons dagelijks werk. Dat doen we goed en dat doen we duurzaam.

Geweldig middel, fantastisch resultaat

Meer dan 5 jaar bestrijden wij onkruid met kokend water. In particuliere tuinen en op kleine bedrijfsterreinen. Nadat we al enkele jaren geleden afscheid hebben genomen van chemische bestrijdingsmiddelen kunnen we ronduit vaststellen dat kokend water het mooiste alternatief is!

Kokend water is dé opvolger van Roundup en alle andere chemische onkruidbestrijders! Het is dé effectieve methode om zowel onkruiden, mossen en groene aanslag te verwijderen. Met slechts één behandeling wordt alles aangepakt, daar kunnen de chemische middelen niet tegenop! Daarmee hebben we hét antwoordt op duurzame schone bestrating!

Tuinonderhoud

Bij het onderhouden van een tuin is het onkruidbeheer tussen de tegels misschien wel de minst leuke taak! Toch blijft het een terugkerend fenomeen, want we kennen allemaal het gezegde: “Onkruid vergaat niet”. Dit werkje is daarmee misschien wel de minst eervolle tuinklus die er is. Maar niets doen is geen optie, sterker nog we zijn ervan overtuigt dat een verzorgde tuin, een tuin is met schone bestrating!

Hovenier

Na het verbod voor hoveniers op het gebruik van glyfosaat (Roundup) is onkruidbestrijding opeens een hoop gedoe geworden. We helpen de hovenier daarom graag bij het onderhouden van schone bestrating. Dit doen we doormiddel van het beschikbaar stellen van ons materieel, het geven van instructies of het gewoonweg overnemen van het beheer van de bestrating.

Duurzaam en Sociaal

KookUwOnkruid heeft een idealistisch karakter. We hebben de ambitie om onkruidbestrijding efficiënt en duurzaam te maken. Want onze dienstverlening bestaat bij de gratie van… onkruid. We kunnen onze dienstverlening daarom ook niet romantischer maken dan het is. Tóch zien we veel potentie. Onze bakfiets en onze gifvrije werkwijze is een stap in de richting van duurzaam ondernemen en duurzaam terreinbeheer. Onze dienst heeft ook een sociaal karakter, want hoe mooi is het plaatje wanneer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun plekje vinden op zo’n bakfiets?

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer. Over ons bedrijf en over onze werkwijze. En natuurlijk over deze methode van onkruidbestrijding, waarover we enorm enthousiast zijn. Neemt u contact met ons op?

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Kookuwonkruid.nl

Website laten maken? Doelbewust

Contact met Kookuwonkruid via WhatsApp