Hoe kom je erop: onkruid koken! Dat is niet zo moeilijk, want het is pure natuurkunde. De cellen van onkruiden, mossen en algen zijn eenvoudig niet bestand tegen de hitte van kokend water. De hoge temperatuur zorgt als het ware voor een shock die de celstructuur op slag vernietigt. Op het moment dat het kokende water rijkelijk stroomt over de bestrating zie je onmiddellijk effect.

Onkruidkoker

Kookuwonkruid.nl beschikt over een speciale machine om het onkruid te koken. Deze produceert een constante stroom kokend water, nodig voor het beste resultaat. De temperatuur van het water moet rond het kookpunt blijven, anders werkt het niet.

Het hele jaar door schone bestrating

Het is belangrijk dat het onkruid koken secuur plaatsvindt en regelmatig wordt herhaald. Bij voorkeur zo’n driemaal per jaar. Met de juiste regelmaat en de goede werkwijze hebt u altijd een schone bestrating, vrij van onkruiden en groene aanslag. Dat is zorgeloos genieten!

Vragen, benieuwd naar de prijs?

Wilt u meer weten over het onkruid koken, dé schone en duurzame wijze van onkruidbestrijding? Stel ons gerust uw vragen via ons contactformulier. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Vermeld dan op dit formulier het aantal m², of het gaat om bestrating, vlonder of grind, en uw adresgegevens. Op basis hiervan kunnen wij u een passend voorstel doen. U krijgt antwoord van ons per mail.

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Kookuwonkruid.nl