Onkruid bestrijden met kokend water, hoe kom je erop? Dat is niet zo moeilijk, want het is pure natuurkunde. De cellen van onkruiden, mossen en groene aanslag zijn eenvoudig niet bestand tegen de hitte van kokend water. De hoge temperatuur zorgt als het ware voor een shock die de celstructuur van onkruid op slag vernietigt. Op het moment dat het kokende water rijkelijk stroomt over de bestrating zie je onmiddellijk effect.

KookUwOnkruid – Bakfiets

Kookuwonkruid.nl beschikt over een zeer speciale bakfiets! In deze fiets staat de machine die een constante stroom van kokend water produceert. Met deze bakfiets zijn we in staat op lokaal niveau, onkruid te bestrijden bij tuinen en kleine bedrijfsterreinen. Als een soort glazenwasser kunnen we hele wijken in één keer van het onkruid af helpen.

Het hele jaar door schone bestrating

Het is belangrijk dat het onkruid koken secuur plaatsvindt. Met de juiste regelmaat, tot ca. 3 maal per seizoen, plus de goede werkwijze geniet u zorgeloos van een schone bestrating, vrij van onkruiden en groene aanslag. Het vegen of borstelen van de bestrating is ook zeer aan te bevelen. De combinatie van “koken” en vegen heeft de absolute voorkeur bij duurzaam onderhoud aan terras, tuinpad of parkeerplaats. 

Lokaal

Onkruid bestrijden met een Bakfiets doet al vermoeden dat we te maken hebben met een zeer lokale dienstverlening. Onze fiets is gestationeerd in Veenendaal. Ons werkgebied is hiermee beperkt tot de plaatsen Veenendaal, Ede en Wageningen. We zien uit naar de tijd dat we ook elders in het land een bakfiets te stationeren. 

Achterstallig

Alleen het beste resultaat is te verkrijgen met een regelmatige toepassing van kokend water. Een terras of parkeerplaats waar onkruid al enkele jaren ongestoord groeien kan, is erg moeilijk in goede staat terug te krijgen. Voorkom daarom achterstallig onderhoud en maak tijdig een afspraak met KookUwOnkruid.

 

Vragen, benieuwd naar de prijs?

Wilt u meer weten over het onkruid koken, dé schone en duurzame wijze van onkruidbestrijding? Stel ons gerust uw vragen via ons contactformulier. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Vermeld dan op dit formulier het aantal m², of het gaat om bestrating, vlonder of grind, en uw adresgegevens. Op basis hiervan kunnen wij u een passend voorstel doen. U krijgt antwoord van ons per mail.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Kookuwonkruid.nl

Website laten maken? Doelbewust

Contact met Kookuwonkruid via WhatsApp