Onkruid bestrijden met kokend water, hoe kom je erop? Dat is niet zo moeilijk, want het is pure natuurkunde. De cellen van onkruiden, mossen en groene aanslag zijn eenvoudig niet bestand tegen de hitte van kokend water. De hoge temperatuur zorgt als het ware voor een shock die de celstructuur van onkruid op slag vernietigt. Op het moment dat het kokende water rijkelijk stroomt over de bestrating zie je onmiddellijk effect.

KookUwOnkruid – Bakfiets

Kookuwonkruid.nl beschikt over een zeer speciale bakfiets! In deze fiets staat de machine die een constante stroom van kokend water produceert. Met deze bakfiets zijn we in staat op lokaal niveau, onkruid te bestrijden bij tuinen en kleine bedrijfsterreinen. Als een soort glazenwasser kunnen we hele wijken in één keer van het onkruid af helpen.

Het hele jaar door schone bestrating

Het is belangrijk dat het onkruid koken secuur plaatsvindt en regelmatig wordt herhaald. Bij voorkeur zo’n driemaal per jaar. Met de juiste regelmaat en de goede werkwijze hebt u altijd een schone bestrating, vrij van onkruiden en groene aanslag. Dat is zorgeloos genieten!

Vragen, benieuwd naar de prijs?

Wilt u meer weten over het onkruid koken, dé schone en duurzame wijze van onkruidbestrijding? Stel ons gerust uw vragen via ons contactformulier. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Vermeld dan op dit formulier het aantal m², of het gaat om bestrating, vlonder of grind, en uw adresgegevens. Op basis hiervan kunnen wij u een passend voorstel doen. U krijgt antwoord van ons per mail.

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Kookuwonkruid.nl