Vanaf 2019 realiseren we in Veenendaal schone bestrating middels onkruid koken op een bakfiets. Duurzaam onkruid bestrijden zonder gif en minder CO2 uitstoot.

Onkruid koken is een nieuwe duurzame methode van onkruid bestrijden. Schone bestrating zonder het gebruik van gif, schoonmaakazijn of andere bestrijdingsmiddelen. Na de nodige ervaring met onkruid koken zijn we toe aan innovatie. De werkwijze moet efficiënter, kan duurzamer en goedkoper.

In samenwerking met de firma Empas uit Veenendaal -de fabrikant van onze onkruidkoker- hebben we een nóg duurzamer concept ontwikkeld. Door de machine op een bakfiets te plaatsen kunnen we meer tuinen per dag behandelen tegen onkruid, groene aanslag en mos. 

De bakfiets is enorm duurzaam! Bakfiets-fabrikant Urban Arrow heeft  ons een geweldige bakfiets geleverd. Met de juiste inrichting van de bakfiets ontstaat een efficiënte werkwijze. Door de fiets vervolgens maximaal te laten werken binnen een stad als bijvoorbeeld Veenendaal, reduceren we voorrijkosten en opstartkosten. Zo wordt schone bestrating toegankelijk en betaalbaar.

Samen voor een duurzame en schone bestrating, zonder gif. Dat is onze ambitie. Veenendaal is de stad waar we starten. Het doel is om nét zoals de glazenwasser door de straten van Veenendaal heen te fietsen. Van het ene adres naar het andere. We zullen buren-kortingen afgeven wanneer in één straat meerder adressen worden behandeld tegen onkruid, mos en groene aanslag. Zo worden we allemaal beloond wanneer we de keuze maken voor een duurzaam schone bestrating.

Zorgeloos genieten van schone bestrating? Laat een bericht achter voor meer informatie of app ons via 06 – 18 78 60 71.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Kookuwonkruid.nl

Website laten maken? Doelbewust

Contact met Kookuwonkruid via WhatsApp